Keresés

Keresztnevem:

E-mail címem:

A Protexin Gynophilus hüvelykapszula orvostechnikai eszköz, kizárólag felnőtteknek.
A hüvelykapszula 109 számú Lactobacillus casei rhamnosus bacillust, más néven Döderlein bacillust, valamint prebiotikumként laktóz monohidrátot tartalmaz, amely a Döderlein bacillus szaporodásához teremt ideális körülményeket. Alkalmazásával megőrizhető, illetve helyreállítható a hüvelyflóra mikrobiológiai egyensúlya.
Tovább a részletekhez >

A Protexin Candid Plus felnőttek és 12 éven felüli gyermekek részére kifejlesztett étrend-kiegészítő készítmény. A készítmény 7-féle hasznos baktériumot, továbbá grapefruit mag és fokhagyma kivonatot tartalmaz. A fokhagyma hozzájárulhat a bélcsatorna, míg a grapefruit mag a szervek és a szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához. A Protexin Candid Plus 7-féle hasznos, humán eredetű baktériumtörzset (Lactobacillus casei PXN 37, Lb rhamnosus PXN 54, Streptococcus thermophilus PXN 66, Bifidobacterium breve PXN 25, Lb acidophilus PXN 35, Bb longum PXN 30, Lb bulgaricus PXN 39), valamint grapefruit mag és fokhagyma kivonatot tartalmaz. A Protexin Candid Plus étrend-kiegészítő készítményt a napi adag alacsony költsége ideális választássá teszi.
Tovább a részletekhez >

Dr. Vleskó Gábor szülész-nőgyógyász válaszol látogatóinknak

Szakorvosunk fenntartja magának a jogot, hogy csak a kellő (a szakmailag megalapozott válaszhoz elégséges) információt tartalmazó kérdésekre válaszoljon.
Nevének és e-mailcímének megadása kötelező, de azok sehol nem jelennek meg weboldalunkon, kérdését anonim módon kezeljük. Kérdés feltevésével hozzájárul, hogy e-mailben tájékoztassuk intim panaszokkal és kezelésükkel kapcsolatos információkról.

Kérdését az oldal alján teheti fel:

További oldalak:

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  111  112  113  114  115  116  117  118  


Kérdés: Tisztelt Doktor Úr! 32 éves nõ vagyok és költözés , új munkahely stb. miatt elfelejtettem felíratni a fogamzásgátlót (Meliane) ,szóval most egy hónap kimarad. 3 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. 1.. elkezdhetem szedni újra a gyógyszert a következõ menstruáció elsõ napján, vagy egy hónapnál többet kell várni? 2. Ha elkezdem szedni akkor már ismét véd az elsõ naptól? 3.. Ha este mondjuk 8 után jönne meg a menstruáció az az elsõ napnak számít , vagy inkább kezdjem a köv. napnak az estéjén? (Erre azért lennék kíváncsi mert én évek óta mindig este 11.30-kor veszem be a gyógyszert, mindig napra pontosan megjön, de van amikor délelõtt , van hogy este. ) Válaszát elõre is köszönöm.
Válasz: Tisztelt Hölgyem! 1. igen, elkezdheti szedni 2. igen, ismét véd az első naptól 3. nyugodtan beveheti este is, ahogy eddig szedte

Kérdés: Tisztelt Doktor Úr! Nemrég kezdtem szedni a Jangee nevû fogamzásgátlót és a kérdésem az lenne, hogy emellett lehet-e rendszeresen szedni ilyen gyógynövénytartalmú kapszulákat mint a vörös here, görög széna, törpepálma. Úgy tudom könyvekbõl, hogy magas ösztrogén és fitoösztrogén tartalmúak, ezért hozzájárulhat a mell növekedéséhez. Ezért is szeretném szedni, lehet-e ezeket szedni fogamzásgátló tabletta szedése mellett? A hatását gyengíti vagy befolyásolni tudja? Ha befolyásolhatja mennyi az a dózis ezekbõl ami még szedhetõ fogamzásgátló mellett? Válaszát elõre is hálásan köszönöm, mert nagyon tanácstalan vagyok.:)
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehet szedni, de csodát ne várjon ezektől, és igazán ezért nem is ajánlanám.

Kérdés: Jó napot kívánok! Olyan kérdésem lenne h két hete szombaton megjött ahogy szokott/gyógyszer mellett/ de kevesebb volt mint eddig. Aztán mikor lejárt a 7 nap,kezdtem gyógyszert szedni. És csak fájt az alhasam. Hozzáteszem kicsit meg is fáztam. Ez miatt a 2. nap 10órakor bevettem a gyógyszert és délben meg algoflexet mert fájt a fejem. Akkor 2 óra alatt felszívódott??? Mert nem erõs gyógyszert vettem be h közömbösitené. De csak most hétvégén voltam a barátommal addig nem. Meg a 7napos szünet elõtti hétvégén.Fájdogál a hasam,de nem tudom miért! Kérem segítsen mert nagyon félek!!!! Köszönöm!
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem közömbösíti a hatást, nem kell aggódnia.

Kérdés: Tisztelt doktor úr! 18 éves lány vagyok, a barátommal kb 1 hónapja lefeküdtem le elõször, védekeztünk óvszerrel, viszont azóta barna folyásom volt, most már sárga, de ami a legrosszabb, nagyon büdös és kellemetlenül érzem magam az iskolában, mert érzem magamon, és fõleg a barátom elõtt nagyon szégyellem. Mi lehet ennek az oka? Remélem nem komoly a dolog! Orvoshoz nem szeretnék menni, lehetne esetleg valami krémmel kezelni? Elõre is köszönöm a válaszát, szép napot!
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen orvosi vizsgálatot javasolnék, anélkül nem lehet megmondani, hogy mi okozza a fertőzést.

Kérdés: Tisztelt Doktor Úr! Július végén rigesoft tablettát kellett bevennem. Rá egy hétre 2-3 napos vérzésem volt. Azóta semmi. Most kellene megjönnie, barnás folyásom van jelenleg. Tesztek negatívak. Elmegyek a héten orvoshoz, csak addig is szeretném megkérdezni, hogy mi okozhatja ezt. Sosem volt rendszertelen a menstruációm. Ugye nagy baj nem lehet, maximum jól felborult a hormonháztartásom? Meddõséget és egyéb nagy szervi bajokat ugye nem okoz az esemény utáni tabletta? Válaszát elõre is köszönöm. Gréti
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Valószínűleg a barnás folyás a menstruáció kezdetét, semmi meddőségi problémát vagy szervi bajt nem okoz az esemény utáni tabletta.

Kérdés: 3 honapja szedem a corenelle tablettát és a gyógyszer szünet 6. napján vettem be a gyógyszert ebbol lehet baj? Vagy mostmár folyamatosan szedjem tovább?
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Nem, most már szedje folyamatosan, nem számít ebben az esetben.

Kérdés: Tisztelt doktor úr!Óvszerrel védekezünk de ma kiszakadt menzeszem augusztus 26-szeptember 3-ig volt meg azonnal kimostam egy intim zuhannyal.Menzeszem rendszertelen de gyógyszert nem szedhetek mert volt mélyvénás trombózisom.Kérem írja meg hogy lehetek e terhes.Már kérdeztem de a sûrgõsségi fogamzás sem jöhet szóba a trombózis miatt.Mit tegyek? Várom válaszát .köszönöm
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Nagyon kicsi, de van esélye a terhességnek, ha késik a menstruációja, végezzen egy tesztet a biztonság kedvéért.

Kérdés: Tisztelt Doktor Úr! Júliusban abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert babát szeretnénk. Utána elsõ alkalommal 31 napra jött meg, ezután 17. napon barnázni kezdtem és a 24. napon megjött. Ön szerint mi lehet a gond? Mit lehet tenni?
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez teljesen normális, nem kell aggódnia, ha pár hónap múlva is ilyen, akkor hormonvizsgálat javasolt.

Kérdés: Tisztelt Doktor úr! 7 nap késés után csináltam tesztet, negatív lett. Kimutatta volna már a terhességet? Ugye nem csináltam túl korán? Peteérésem, ha volt egyáltalán, online menstruációs naptár szerint 15-én volt (akkor voltam a legtermékenyebb), rá egy hétre voltunk együtt párommal 3 mp-re óvszer nélkül. Melleim fájnak, nem nagyon, elviselhetõen. Semmi más tünetem nincs. Elég rendszertelen a menstruációm, gyógyszert szeretnék szedni, de persze pont ilyenkor "szórakozik". Köszönöm válaszát!
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, ilyenkor már kimutatják a tesztek a terhességet, terhességet illetően megnyugodhat.

Kérdés: Tisztelt Doktor úr! Kb. 3éve szedem a fogamzásgátlót, és eddig mindig pontosan rendszeresen szedtem de most nem tudtam idõben kiváltani a receptet és csak a 9.napon tudnám bevenni a gyógyszert..ettõl lehet valami bajom? Válaszát elõre is köszönöm!
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Baja nem lehet, de 10 napig máshogyan is védekeznie kell, mert így nem nyújt folyamatos védettséget!

Kérdés: Tisztelt Doktorúr. Velgyn fogamzásgátlót szedek. A nõgyógyászom azt javasolta, hogy a menzeszem második napján kezdjem el szedni. 8gy is tettem. A 16ik nap barna folyás jelentkezett. Ez természetes ilyenkor és szedjem tovább a gyOgyszert vagy hagyjam abba?
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen szedje tovább, ilyen előfordul a szedés megkezdésekor.

Kérdés: Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni,hogy loop -conisatiot és fractionalt abrasio után,mennyi idõ múlva lehet bicikliznem? Válaszát elõre is köszönöm. Tisztelettel:Barbara
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Minimum egy hetet érdemes várnia, de ha lehet, akkor valamivel többet is!

Kérdés: Tisztelt Doktor Úr! 3 hónapja nem találta megfelelõnek egy nõgyógyász a rákszûrés céljából vett kenetet, ezért HPV szûrés is volt, melynek "nem lett eredménye", számomra ismeretlen ok miatt (azt mondták, ez elõfordul... szerintem valaki hibázott...egyébként rendkívül drága volt!!). Külföldön élek. A rákszûrés ismétlését javasolták, ami mostanában lenne aktuális, HPV szûrés csak akkor lesz, ha a rákszûrés eredménye nincs rendben. Javasoltak egy "fertõtlenítõ" kúpot, melyet 12 napig kell alkalmaznom. Nem mondták el, hogy a kúphasználat után pl. másnap kell mennem vagy várni 3 napot vagy 1 hetet. A kérdés tehát: Ön mit javasol, a kúp használata után mennyi idõvel ajánlatos elmenni a vizsgálatra, azaz a rákszûrésre az ismert elõzményeket is figyelembe véve? Van a ciklusnak olyan idõszaka, amikor ajánlott ezt a vizsgálatot elvégeztetni (pl. középidõ)? Köszönettel és tisztelettel: Eszter
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Rákszűrésre az előző szűrés után 3 hónappal javasolt leghamarabb elmenni, menstruáció után.

Kérdés: Jó napot! Én egy 25 éves anyuka vagyok.10 hónapos iker babáim vannak.Császármetszéssel szültem õket.Pár hónapja az alhasam tájékán bal oldalt észre vettem egy kissebb,kézzel tapintható csomót.Ez a csomó minden hónapban a menstruációm ideje alatt el kezd fájni.Ez nem állandó fájdalmat jelent,hanem csak bizonyos mozdulatoknál,lehajolásnál,vagy ha megnyomom akkor fáj.Ez a fájdalom a menstruációm vége után egy kis idõ múlva elmúlik és a következõig teljesen tünetmentes.Az lenne a kérdésem,hogy mi lehet ez?Császármetszés óta már voltam hasi ultrahangon és nõgyógyászaton is ,de akkor még nem volt ott a csomó és akkor mindent rendben találtak.Tudom hogy így látatlanban elég nehéz erre válaszolni. Remélem azért mégis tud valamit mondani,hogy mennyire számítsak rosszra. Várom válaszát!
Válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetei felvetik a hasfali endometriózis lehetőségét. Konzultáljon orvosával, ha tolerálható a fájdalom, akkor nem kell hozzányúlni.

Kérdés: Tisztelt Doktor úr/Doktor nõ! 10 és fél hetes terhesen piros foltok jelentek meg a combomon, majd a következõ két napon ismét, ugyanazon a lábamon. Kb. 30 csípés. A 3. napon kb. 15 csípésbõl piros csíkok indultak meg. Elmentem bõrgyógyászhoz, aki azt állapította meg, hogy elfertõzõdött csípésem van és felírt egy krémet (Ung. Borozinci). Kérdésem az lenne, hogy a csípés, vagy a fertõzés jelenthet-e a magzatra, vagy rám nézve bármiféle veszély? Ha igen, mit? Milyen vizsgálatokat lenne érdemes elvégeznem, vagy mit kellene alkalmaznom? Az interneten kutakodva úgy tûnik, hogy vagy bolha, vagy ágyi poloska csíphetett meg. Köszönöm megtisztelõ válaszát!
Válasz: Tisztelt Hölgyem! Biztosan nem jelent veszélyt, nem kell aggódnia.
 


Az Ön neve:     E-mail címe:

További oldalak:

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  111  112  113  114  115  116  117  118